top of page

Vindkraft

Maximerad prestanda och hållbar drift

Vår lösning eliminerar alla risker med vatteninträngning i smörj- och hydraulikoljor. Vår banbrytande reningsteknik är utformad för att fungera med alla typer av växellådor, pitch- och bromshydrauliksystem. Vi garanterar ren olja fritt från vatten och förlänger livslängden med en fördubbling eller till och med mer på både oljan och maskinen. Med COT Oil Refiner System undviker ni kostsamma driftstopp, dyra reparationer och underhåll samtidigt som ni får ut maximal prestanda från vindkraftverket. Vår lösning främjar dessutom en smidig övergång från fossila mineraloljor till mer hållbara biobaserade oljor.

Upptäck alla fördelar

Vi förlänger oljans och maskinens livslängd

Genom att effektivt ta bort allt vatten i oljan förlängs oljans livslängd med en fördubbling och till och med mer, minskar behovet av frekventa oljebyten och minskar därmed risken för oplanerade driftstopp. Detta reducerar underhållskostnader markant och skyddar från onödigt slitage på maskinen.

Service- och underhållningsfritt

Vi vill att våra kunder ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Vår lösning är designad för permanent drift utan regelbundet underhåll, vilket sparar både 

tid och pengar samt minskar risken för kostsamma fel.

Hållbar lösning

Vår teknik tar bort allt vatten i oljan, vilket resulterar i betydande kostnadsbesparingar för våra kunder. Genom att förlänga oljans och maskinens livslängd minskar vi förbrukningen av olja, komponenter och CO2-utsläppen.

Snabb avkastning

Med COT Oil Refiner System får du tillbaka din investering, ROI, på bara några månader. Jämfört med industristandarden som ligger på två till tre år. Det är en stor fördel som våra kunder uppskattar.

Enkel att integrera 

Vår teknologi är utvecklad för att smidigt integreras i ditt befintliga system utan att störa driften. COT Oil Refiner System fungerar som en bypass- lösning, fullt anpassad efter din specifika applikation och miljö, vilket minimerar både utrymme och påverkan

Låg energiförbrukning

COT Oil Refiner System är en energisnål lösning som fungerar som en permanent lösning i ordinarie drift, utan behov av underhåll, vilket sparar stora summor. Till skillnad från alternativa reningssystem som separatorer, som är stora, dyra och komplexa med hög energiförbrukning och regelbundet underhåll, är vårt system energieffektivt och servicefritt. Med en låg initial investering är det den mest effektiva lösningen som säkerställer att allt vatten tas bort i hydraulik-, smörj- och transmissionssystem.

bottom of page