top of page

Varje liter olja genererar
3,8kg CO2-utsläpp.

Med vår teknik sparar du inte bara kostnader, driftstopp och onödiga oljebyten. För varje liter olja minskar du även CO2-utsläppen med 3,8kg. En win-win för både er verksamhet och för miljön.

COT600

Anpassad till systemvolymer på cirka 100–1000 liter inom marint, vind- och vattenkraft samt övriga hydraulik-, smörj- och transmissionssystem.

Våra lösningar

COT2000

Anpassad till systemvolymer på cirka 2000 liter inom marint och vattenkraft samt övriga hydraulik-, smörj- och transmissionssystem.

Våra värderingar

De guidar oss i vårt kontinuerliga arbete att utveckla framtidens oljereningsteknik som möter dagens utmaningar och bidrar till en bättre framtid.

Innovation

– för hållbarhet. Det står i hjärtat av allt vi gör på COT-Clean Oil Technology. Vårt ständiga arbete för att leda vägen mot en renare, grönare och hållbar framtid.

Pålitlighet

Med vår unika kompetens och expertis säkerställer vi att våra kunder får rätt stöd och lösningar.

Kvalité

Vi strävar efter excellens i varje aspekt av vår verksamhet där vi är dedikerade till att göra verklig och kvalitativ skillnad för våra kunder.

Våra segment

Ökad livslängd

Vår teknik förlänger oljans och maskinens livslängd - med en fördubbling och till och med mer. Detta innebär att våra kunder får en förbättrad produktivitet, minskar sina kostnader och behov av underhåll för att förhindra föroreningar utan att kompromissa på oljans kvalité.

Integrationsvänlig

Vår lösning är smart utvecklad och integreras smidigt i er nuvarande maskin utan att påverka driften. Den fungerar som en bypass lösning som är en fullt anpassad konfiguration utformad efter er applikation och miljö som dessutom ger ett minimalt footprint.

Hållbar lösning

Vår teknik tar bort allt vatten i oljan, vilket resulterar i betydande kostnadsbesparingar för våra kunder. Genom att förlänga oljans och maskinens livslängd minskar vi förbrukningen av olja, komponenter och CO2-utsläppen. 

We make
oil clean.

Vi bidrar till en hållbar framtid med banbrytande teknik som tar bort allt vatten och rengör olja för hydraulik-, smörj- och transmissionssystem.

sea-and-seagulls.webp

Vi har kunnat följa fuktighetsgraden i oljan över tid och ser att oljan blir torrare. Fuktkvoten sjunker stadigt tills den normaliserar sig på en väldigt låg nivå där vi är långt ifrån att få en utfällning av vatten i oljan.

Staffan Sörmark, CTO, Marine Jet Power

Läs våra senaste nyheter

Här samlar vi våra senaste nyheter om COT-Clean Oil Technology och vår teknik.

iStock-876656842.jpg

Vi har kunnat följa fuktighetsgraden i oljan över tid och ser att oljan blir torrare. Fuktkvoten sjunker stadigt tills den normaliserar sig på en väldigt låg nivå där vi är långt ifrån att få en utfällning av vatten i oljan.

Stefan Sörmark, CTO, Marine Jet Power

Vi minskar dina kostnader

Vår patenterade teknologi tar bort allt vattnet i oljan och förlänger både oljans och maskinens livslängd. En lösning som resulterar i minimerad risk för driftavbrott, sänkta underhållskostnader och en betydande minskning av
CO2- utsläppen.

bottom of page